Om Flint

Galleri Flint er opstået ud fra ønsket om at skabe en platform for formidling af kunst udført at autodidakte kunstnere. Vi stræber efter at være et galleri med både bløde former og skarpe kanter - Og vi har plads til alle!

Hos Galleri Flint er vores vision at skille os ud fra mængden! Vi tilbyder både formidling af kunst fra såvel etablerede- som hobbykunstnere og til priser der er til at forstå.

Vi vil løbende afvikle events samt relevante udstillinger. Vi er hele tiden på jagt efter nye talenter, så hvad enten du har en stor portefølje eller ej, hører vi gerne fra dig.

Det er vores mål at blive din foretrukne salgscentral for dig, hvad enten du søger kunst, specielle møbler eller sjove artefakter til at supplere indretningen i dit hjem.

Hvad enten du ønsker at forhandle dit håndværk, købe, eller deltage i vores events, er du velkommen til at kontakte os. Vi håber naturligvis også at du ønsker at følge os på både facebook og instagram, samt tilmelde vores nyhedsbrev for løbende at være opdateret på hvad vi har af nyheder, kampagner, events med mere.

Galleri Flint drives af Torben Nielsen samt Morten Lind Nielsen, som udover deres passion for indretning og kunst også er far og søn.